Inloggen - Account Maken

Wat is TankTeller?
TankTeller is een gratis website waarmee je via je mobiele telefoon kunt bijhouden hoeveel je drinkt. Op die manier verkrijg je inzicht in je eigen drinkpatroon en dat van anderen. Indien nodig, kun je daar je drinkgedrag op bijsturen. Klik hier voor een screenshot.

Is mijn telefoon geschikt voor TankTeller?
Als je dit leest op je telefoon is hij geschikt!

Vrijwel iedere telefoon met kleurenscherm is geschikt voor TankTeller. Om gebruik te kunnen maken van TankTeller moet internet ingesteld zijn. Als je telefoon nog niet is ingesteld voor mobiel internet, dan kun je dat eenvoudig per sms laten instellen.

KPN: SMS "internet" naar 1300
T-mobile: SMS "internet" naar 1300
Vodafone: SMS "internet" naar 1300
Telfort: SMS "ja" naar 1300

Waarom verandert de achtergrond kleur?
De achtergrond kleur geeft jouw mate van beschonkenheid weer. De verschillende te behalen kleuren zijn hieronder afgebeeld:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat doet de koppeling met mijn locatie?
Wanneer je telefoon het ondersteund zal TankTeller de optie bieden om bij het maken van een event dit aan je locatie te koppelen. Vooralsnog gebruiken we enkel de locatie om de plaats aan te geven van het event.

Is internet op je telefoon niet erg duur?
Nee! Ook als je geen onbeperkt internet bundel hebt, kost een avondje tellen je in de meeste gevallen minder dan 1 euro.

Contact
Voor meer informatie, vragen, feature requests of bugs kun je mailen naar paulus@schoutsendekock.nl.

DISCLAIMER
TankTeller.nl is niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen van het gebruik van deze dienst. Al het ingevoerde drankgebruik is zichtbaar via de charts voor iedereen. Als je dit niet op prijs stelt, maak dan geen gebruik van de dienst.
Je e-mailadres zal niet beschikbaar gesteld worden aan derden. Het kan in de toekomst alleen gebruikt worden om je op de hoogte te houden over Tankteller.nl
Inloggen - Account Maken

Niet mobiel: Charts - Volg TankTeller op Twitter - Powered by Byte